MATRENT

Technische dienst
+32 (0)2 689 28 90
Algemeen
+32 (0)2 689 29 42

U bent hier :

troeven

MATRENT - VERHUUR VAN INNOVATIEVE TECHNOLOGIEN

VERHUUR VAN INNOVATIEVE TECHNOLOGIEN

Intelligent Machine Control

Intelligent Machine Control

Wij bieden de intelligente machines van Komatsu (iMC: intelligent Machine Control) met ingebouwd GPS-systeem te huur aan. Deze exclusieve, geavanceerde technologie is tot uw beschikking op onze D51PXi en D61PXi bulldozers en onze PC210LCi graafmachine op rupsen. Wij staan tevens in voor de nodige begeleiding, met opleiding van de operator en gebruikersondersteuning.  

Hybride Technologie

In het unieke hybride systeem van Komatsu neemt de zwenkmotor/-generator elektrische energie op bij het zwenken en regenereert hij deze terwijl de bovenwagen wordt afgeremd. De herwonnen energie wordt opgeslagen in de accu en wordt door de generator/motor gebruikt om vormogen aan de verbrandingsmotor te geven als het motortoerental versnelt. Dankzij het unieke hybride systeem van Komatsu verkleint uw ecologische voetafdruk en verbruikt u tot 40% minder brandstof. Deze technologie is aanwezig bij onze HB215 en HB365.

MATRENT - BETROUWBAARHEID GEGARANDEERD

BETROUWBAARHEID GEGARANDEERD

Door voor MATRENT te kiezen, hebben onze klanten de zekerheid over de beste machines te beschikken, ongeacht de toepassing: bouw, grondverzet, burgerlijke bouwkunde, industriële overslag, recycling, havenactiviteiten, steengroeven ...

UITRUSTING
matrent
100 machines te huur

U wenst een machine te huren voor een dag. Of u heeft daarentegen behoefte aan een machine voor een maand of een jaar. MATRENT sluit het huurcontract af dat u het best past.

LEES MEER
VESTIGINGEN
matrent
MATRENT

Sinds 2011 biedt MATRENT u een verhuurvloot aan bestaande uit meer dan 100 recente machines voor burgerlijke bouwkunde van 12 tot 50 ton, en dat voor een duur van 24 uur tot meerdere jaren.  

LEES MEER

Website by SoWeDo

© MATRENT 2024

MATRENT is een onderdeel van de groep Bia.

x
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read more. Accept