MATRENT

Technische dienst
+32 (0)2 689 28 90
Algemeen
+32 (0)2 689 29 42

U bent hier :

nieuws

Sterhoek kiest voor Matrent

november 2017

Sterhoek is een jong en dynamisch bedrijf actief in het behandelen en bergen van ontwaterde baggerspecie, verontreinigde gronden en residuen. Sinds 2010 baat het een deponie uit te Zwijndrecht en biedt de goede geografische ligging goede mogelijkheden tot aanvoer per boot en per vrachtwagen. 

Voor de verwerking van deze afvalstoffen a rato van circa 1500 ton per dag, maakt het bedrijf gebruik van een machinevloot waarbij voornamelijk Komatsu machines ingezet worden. Kranen, dumpers en bulldozer zorgen dat de baggerspecie en gronden verwerkt worden en op deze wijze een finale eindbestemming krijgen.

“Om deze afvalstoffen een vlotte en bedrijfszekere interne transportoplossing te geven heeft Sterhoek een nieuwe Komatsu dumper HM300-5 in dienst genomen van Matrent” aldus Bultheel J., Technisch en Operationeel Directeur.

Deze dumpers zorgen er voor dat de afvalstoffen getransporteerd worden tot in de deponie en op deze manier een vlotte en zekere verwerking bieden. 

De jarenlange samenwerking met Komatsu heeft gezorgd voor vertrouwen en verdere samenwerking tussen de partners.

Website by SoWeDo

© MATRENT 2023

MATRENT is een onderdeel van de groep Bia.

x
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read more. Accept